Ogre
10 oC

Trešdiena, 23. oktobris

Šodien vārda dienu svin
Daina, Dainida, Dainis

Ogres pilsētas un novada svētki - jau šajā nedēļas nogalē

Ogres pilsētas svētki 202423. augustā svinēsim Ogres novada svētkus. Iepazīsim Ogres novada pilsētas un pagastus, baudīsim koncertus, izstādes un brīvdabas kino, dejosim koncertballē un jaunatklāsim Ogres novada leģendas.

Savukārt 24. augustā Ogres pilsētas svētkos ogrēnieši un pilsētas viesi aicināti ļauties mūzikai koncertos dažādām gaumēm, sportot un just līdzi, baudīt mākslu, teātri, uguņošanu, ūdens projekcijas un citus aizraujošus notikumus Ogres pilsētvidē.

Leģendas vieno un aptver visu novada teritoriju – katrā pagastā un katrā pilsētā tiek lolotas ieceres un atbalstīti centieni, kas rezultējas ievērojamos sasniegumos. Ogres novada un Ogres pilsētas svētkos iepazīsim mūsu novada leģendas un ļausim dzimt jaunām.

Dodoties svētku piedzīvojumā, aicinām ielūkoties interaktīvā kartē, kurā apkopotas svētku norises, tām tuvākās automašīnu stāvvietas un labierīcības: Ogres pilsētas svētku karte šeit.

Ogres novada un pilsētas svētku apmeklētājus, kas ieradīsies ar savām automašīnām svētku laikā tās varēs novietot arī speciāli šim notikumam izveidotā stāvlaukumā, pļavā aiz Ogres novada Kultūras centra. Tāpat svētkos būs pieejams automašīnu stāvlaukums Upes prospektā 15A.

Svētku programma ar karti